true love









En härlig dag med Rania och Scotty. För fler och andra bilder från henne (hon som tagit dem nämligen, kolla in http://rania.synvinklar.se/blogg )


inte helt okej

Idag har då minstingen i familjen fångat sin första fågel (vad vi vet). Jättestolt sprang han därför in i huset för att visa mig hur duktig han är. Tror inte riktigt han fick de reaktioner han önskat, jag hoppade upp, skrek, hämtade massa papper och sprang skrikandes ut med fågeln in i skogen. Men skam den som ger sig. Snart var han tillbaka med sin fågel, men denna gång var jag snabbare och lyckades hålla både katt och fågel utomhus. Tills jag gick in för att gå på toa vill säga. När jag så kom tillbaka var hela vardagsrummet fullt av fjädrar och en glad katt som lekte med en i hans ögon mycket rolig leksak. Så blev att hämta papper och kasta ut fågeln än en gång, samt hämta dammsugaren och skurtrasan.

Trots att jag verkligen tycker det är vidrigt när djur kommer insläpandes med döda saker kan jag inte låta bli att känna att det är en del av naturen, rovdjur fångar sitt byte och tar med det till flocken. Lite imponerad blir jag även av det faktum att instinker sitter i. Jag menar, det är ingen som lärt honom att jaga, men ändå är det så djupt rotat i själva katten att det kommer av sig självt. Men därifrån till att säga att sällskapsdjur skulle klara sig själva ute i det fria är en helt annan sak. Att man kan jaga betyder inte att man klarar sig genom att jaga. Trots att jag äcklas av det döda samt av dödandet fascineras jag av det faktum att det görs, att det har behövts och att det inte avvänjs även när det finns fulla matskålar tillgängliga. Vilket bevisar vad jag alltid vetat, människan kan inte tämja, hon kan bara bli en del av, aldrig den överlägsne.

Men nu ska jag sluta nattfilosofera i konstiga banor och få lite sömn.
Natti


uttråkad



I brist på annat att göra satte jag mig framför spegeln med penna och papper och målade så av mig själv utan att titta på pappret. Detta är ungefär femte försöket och uppenbarligen är jag släkt med alfons verkar det som.

Hade iaf någon slags tidsfördrift under några minuter. Thanks

När vi går i solen..

Då har även inlines:en blivit framplockade och använda. Och vad härligt det var. Dock kanske jag borde tänkt på några saker innan premiäråket, såsom det faktum att det är jättevarmt ute, att jag inte åkt på ett tag samt att Scotty tycker det är bland det roligaste som finns, tills han blir för varm vill säga. I vilket, ut skulle vi och milen var det tänkt, vilket det även blev. Första fem hund drar samt gnager i handledsskydden. Sista fem, Emmie drar hund och letar efter bäck där han kan dricka vatten. Nu ligger han här brevid mig och bara pustar ut, trött men glad, varm men nerfuktad. Fast blev rätt stolt över han ändå, vi börjar nog bli lite mer än ett gulligt och förvirrat team.

Nu väntar stan och chill med Rania. Sen en natt på jobbet.
Bye

yes please




Design by Rania Rönntoft