nästan klar

Det är faktiskt sant, klockan är bara 22.25 och jag är i stort helt färdig med min packning. Verkar som att man faktiskt kan lära gamla hundar att sitta. Men oavsett om det går eller inte, imorgon bär det iväg. En vecka i Azorerna. Ska bli riktigt, riktigt härligt! Så ta hand om er allihopa här hemma.

Cherioos


ledig

Jo det är sant, nu är jag ledig. I tre hela veckor framöver. Kan inte säga annat än att det känns skönt. Nu väntar fotbollen och sen förhoppningsvis lite cruise i en blå polo. 


Jag är ledig.

under uppbyggnad (som vanligt)

Ja det är sant, jag ska försöka fixa till den kära lilla bloggen på riktigt, och ska inte ge mig, det ska gå att ha denna skitbläk stilmall och få bra ändå. En fråga bara Rania, eller vem som helst som kan, varför är den mycket mer lila vid headern än vid inläggen? Det är samma färgkod ...

Men nu ska jag ta frukost och låta den se mer en vanligt konstig ut, måste hinna till jobbet med ju.

fler som jag

Jobbat idag och runt 7på kvällen  dök två ur personalen upp och skulle hämta Busan, husets katt. De skulle ta henne till Blå Stjärnan då hon inte verkat riktigt kry. Det visade sig även att hon hade urinvägsinfektion, så nu ska hon få pencillin. I vilket, vad som verkligen gjorde mig glad är att se hur otroligt mycket denna lilla katt betyder för personalen. Inte så att en som jobbar åker in med henne när hon mår jättedåligt, utan två stycken som är lediga åker ut till Dalsjöfors för att kolla en katt som verkar lite mer än vanligt stressad och hänging. Som om detta inte vore nog betalar de även veterinär- och medicinkostnader ur egen ficka. Det är deras lilla vän och henne ska man ta hand om.

Det ger mig på ett töntigt sätt hopp om mänskligheten att se dessa lite äldre kvinnor ta hand om en gammal katt som att hon vore deras barn. Att se deras engangemang och den självklarighet som det är för dem att direkt åka in och kolla henne samt se till att hon så fort som möjligt blir bra. Att göra det man kan för denna lilla katt. Det värmer.

dagens tv-tips

Svt hade idag seriestart för "Krig och fred" efter Leo Tolstojs bok med samma namn. Det var bra skit. Alltså kommer jag med ett "dagens tv-tips" inlägg, för den är värd att se på. Bra bok, hittills bra filmatisering, snygga kläder och miljöer. Väldigt svt-aktigt med lite vemod och rysk sorgsenhet. Vad mer kan man kräva med andra ord? Se den.

Annars har min dag varit bra. Apt på jobbet, hem och sen fika och ett varv på stan med Malin. Trevligttrevligt. Börjar dock bli väldigt trött på att jobba nu. Jobbat sen i fredags och ska jobba tills på söndag, utan ledighet. Men sen är jag ju ledig i tre veckor så ska väl klara av detta med.

Nu väntar "Aldrig fucka up" och sen får vi se om John Blund behagar dyka upp.
Natti



Design by Rania Rönntoft