reseblogg

Ni som vill följa min tid i Frankrike bör titta in här

au revoir

Idag har jag gjort mitt sista pass på jobbet. Blomma, choklad och kort hade inhandlats och när jag så gav över det fick jag tillbaka ett paket. Till mig. Innuti paketet låh ett jättegint halsband. Tack! Jättesnällt och jättegulligt. Antar att det blir så när det är en skön personalstyrka, som jag inte längre tillhör. Lämnade även tillbaka nycklarna, så till och med det är gjort.

Nu är det inte långt kvar. Prästen ringde även idag för att kolla läget och shit, det är faktiskt nu på tisdag jag åker. Längtar verkligen men har även insett allt som är kvar här hemma och som inte kommer vara med mig. Tur att internet finns.
Nu ska jag se till att börja packa samt att läsa ut twilight.

Hoppas ni får en toppenfredagkväll!

städa

Jag behöver städa mitt rum, nu och på riktigt. Så på med musik och fram med dammvippan, för här kommer jag!


kräftskiva

Då blev det äntligen en kräftskiva för mig i sommar. Längtat efter det jag vet inte hur länge. Och vad kan man säga, blev lite som julafton och nyårsafton kanske, man har alltid för stora förväntningar, så något brukar alltid lyckas gå lite snett. Men blev ett hejdå ändå. Det mesta jag gör nu börjar faktiskt kännas mer eller mindre som farväl, tror jag försöker ställa in mig på riktigt att det närmar sig nu. Snart i Frankrike!


nästan perfekt

Upp tidigt för att jobba idag. Alltså är man så tyst det bara går, öppnar och stänger dörrar försiktigt, smyger runt, viskar med varandra och är allmänt hänsynsfulla. Även ute är det lugnt och stilla, lite fågelkvitter bara. Det vill säga fram tills det ögonblick jag ska säga hejdå. Då trycker jag på ringklockan istället för att luta handen mot husvägen. Trot eller ej, men nu spelade det ingen roll hur tysta och hänsynfulla vi innan varit. Som alltid lyckas jag göra bort mig på ett eller annat sätt. Men samtdigt, vem vill inte bli väckt halv 7 en lördagmorgon av en tjej som redan är lite försenad och snabbt skyndar iväg till bilen?




Design by Rania Rönntoft