ledig fredag

Då har man varit ledig idag, och hunnit med en hel del trots att dagen känns ganska seg. Tidigt iväg till Gällstad med mor och bror. Kändes inte som att det blev jättemycket när vi var där men med facit i hand ändå ganska godkänt. Införskaffade äntligen en playsuit, lila och mysig sådan, med kortabyxor. Ett långt linne/klänning och en lång t-shirt/klänning. Blev även två par strumpbyxor och köpte en skjorta och en t-shirt åt min bror som födelsedagspresent då han lämnat tillbaka den jag innan införskaffat. Så godkänt tycker jag att det blev.

Sen hem och sega lite och så ut i svampskogen där det blev massa kantareller så nu är jag mätt och nöjd och ska iväg på filmkväll.

Hoppas ni alla får en riktigt härlig fredagkväll!

17 också!

Världens finaste bror fyller år idag! Nästa gång fyller du myndig, fast inte riktigt än. Grattis Jojjon min!



off to work




Lite lagom pigg och glad (dödstrött och jätteseg, men glad) är det så dags att bege sig till jobbet och jobbnatt. Inte jättepepp men tror det blir väl när jag är där, typ snart. Kanske ska ta och skynda och göra mig iordning innan jag måste springa.

Ska bara snabbt säga att helgen varit toppen! Hinner verkligen inte skriva nåt om den men hoppas att ni alla haft det lika bra.

Cherioos


När Gud är klar att förändra, då gör han det.

Oas i Borås just nu, asså kristen storkonferens. Och vad passar då bättre än min rubrik? Inte för att jag varit på Oas, men ändå, förändingar kommer väl när vi som minst anar det har jag för mig.

Till exempel gick denna dag från jättedålig till top noch and far beyond! Allt på grund av en människa. Eller egentligen tre då två stycken verkligen förgyllde min kväll. Det näst sötaste par jag sett på riktigt, riktigt länge. Okej att de inte var ett par än, eller att de inte visste att den andra gillade dem tillbaka, men shit vad de syntes att de gillade varann. Sååå söta, försiktiga, gulliga, och bara toppen glädjespridare, trots att vi aldrig prata med dem (jag fick inte!) Håller på och skriver dagbok nu samtidigt, så kanske att jag kopierar det och lägger upp sen, så att alla får veta EXAKT hur söta de var, fast absolut inte säkert, inte säkert alls.

Men trots deras söthet kan de inte bli det sötaste paret, det går bara inte, sorry.

Nu ska jag dock helt ägna mig åt dagboken och som sagt, kanske lägga in det här sen, men bara kanske.
Natti alla, ta hand om er!

fairytale

När livet känns som en dröm kanske det är det också.. Allt jag önskar nu är då att få fortsätta sova och drömma, för drömmen är bra.



Fotograf är som vanligt Rania <3



Design by Rania Rönntoft