Mors dag

Idag har varit en regnig men fin söndag. Firat lilla mamma. Mn lillebror stod för blommorna och jag för middagen. Efter mammas val såklart. Det blev rotfrukter i ugn, grillad kyckling, kall sås och bönsallad. Tror mamma valde kycklingen för att jag skulle slippa laga kött och bara köpa. Hon är så söt! Efterrätten kom flera timmar senare, som kvällfika och blev citron och marängtårta. Jättegod! På eftermiddagen åkte vi och fikade hos mormor och nu är jag nyss hemkommen från bio. Vi såg "The Hangover part 2" som var minst lika bra och skruvad som ettan!


Bakning pågår


Slutresultatet

Nu väntar sängen!
Natti och Cherioos!

Sneak peek

Regnig fredag här i Borås och vad passar då bättre än att hålla sig inomhus och småsyssla? Så pysslat lite allmänt, städat, tvättat och sånt. Men framför allt fixat inför söndag, inför mors dag. Så låt oss smykika lite på hur det gått.


Klorlukt i huset och rosa naglar

Ikväll ska jag jobba. Ska bli så härligt att få göra lite vettigt igen, inte bara vara duktig städerska och bakerska här hemma. Så dagen till ära ska jag inviga mina nyblekta converse och har precis målat naglarna. Men först ner till stan och lära Rania lite franska och hämta inspiration till photoshoot.



Ciao!

Husker ikke, je sais pas

Idag saknar jag Hemsedal och Havet i Nice. Vill röra på mig och vara med folk. Mina människor.

En helg för längesen

Då har jag varit en sväng i Stockholm igen, denna gång onsdag till söndag. Och det var lika härligt nu som sist! Pirates of the Caribbean 4 tillsammans med "the crue from Hemsedal" och massa vimsande som det alltid verkar bli när det är vi. Strosande i Stockholm, mysande med farmor, se på fotbollsmatch i Nyköping och äta på en Vapiano, en jättegod italiensk restaurang som jag varmt kan rekomendera. Och jag har återfått min kamera!

Sist jag var i Stockholm lyckades jag glömma den i en jackficka som inte var min, så nu la jag ner den i min väska det första jag gjorde när jag kom upp. Dock kom jag inte ihåg att ta med mig laddaren, så inga bilder blev det från denna gång. Därför tänkte jag lägga upp lite bilder från picknicken vid sjön den helgen jag glömde min kamera.

Känner själv hur förvirrat och osammanhängande detta inlägg blir, men är ganska förvirrad just nu, eller rättare, ofokuserad och full av energi att göra nåt, typ springa, åka inlines eller simma. Kanske sticker ut en sväng efter kvällsmaten.

I vilket, här kommer bilderna.













Design by Rania Rönntoft