Höstsol

Åh vad härligt väder det är nu! Kallt så man går och hostar, javisst, men jättefint! Så jag och Rania tänkte passa på och ta lite bilder ute i solen, i pälsmössa och cape. Men se, mössan min är på vift. Så går det när man har slarviga bröder. Så blev inget av fotograferandet, men väl lite härligt umgänge. Åkte bland annat till NetonNet en sväng. Sen åkte jag till Caroli för att träffa lite folk inför helgen då det ska jobbas. Och nu sitter jag här med lite yoghurt och ska snart bege mig ut i skogen med Scotty.


Min mössa som eftersökes

Hur har ni det denna onsdag eftermiddag?
À bientout!

Hemmafru på riktigt?

Just nu sitter jag här i mitt rum, med tända ljus, mysig musik, naturgodis och "Elle". Njuter av höstmörkret och kylan tillsammans med min katt som njuter i fåtöljen. Men så plötsligt bara måste jag till datorn, för att kolla recept. Och när jag ändå håller på, klickar jag runt på massa matsidor matbloggar osv och kommer på att jag bara måste dela med mig av en fantastisk matblogg, Purple foodie.

Till saken tillhör att jag innan idag, efter att jag kommit tillbaka från tandläkare imorses satte igång med att putsa köksfönstrena, dels för att jag kände för det och dels för att jag inte orkade med att de var så smutsiga. Satte även igång en tvätt, där inte ett enda plagg var mitt. För att jag inte kom på något annat trevligt att göra. Känner att det verkligen är rut att jag ska iväg snart. Vem vet var det hade kunnat sluta annars? Men lite trevligt är det ändå att gå och småpilla sådär.

Nu ska jag återgå till min "Elle" och filtens värme.
Cherioos

Snö!

Snart, väldigt snart, blir det en riktig vinter för mig. En vinter på fjället. Så ofattbart glad så det går inte att sätta på ord. Fantastiskt!



Nu väntar sängen och imorgon blir det lunch och fönsterputsning hos mormor, mysigt!

Höstmys

Nu brinner vår öppna brasa för fullt, teet står här brevid mig, stickorna är framplockade och snart ska "I love you Phillip Morris" tas fram och sen är det dags att mysa för fullt med djuren. Och på mig har jag ett par smurfblåa tjocka strumpbyxor, en lång tunika och en mysig halsduk, hösten är bra härlig ibland!

ofattbart

Jag kan inte förstå det. Hur kära lilla Sverige med sina ynka 9miljoner människor är emot så stor del av den övriga befolkningen. Det går över mitt förstånd. Att folk är missnöjda med dagens (gårdagens) situation är förstårligt, men att man som alternativ röstar på SD. För att man ser det som den enda vägen, det ända rätta. Det skrämmer mig. Skrämmer mig oerhört.



Design by Rania Rönntoft